همایش روز آموزشهای فنی وحرفه ای و کارآفرینی در اولین روز هفته مهارت 31تیرماه سالجاری:
فرمانداران البرز و بويين زهرا در همایش روز آموزشهای فنی وحرفه ای و کارآفرینی
مهندس جلیلوند سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان در همایش روز آموزشهای فنی وحرفه ای و کارآفرینی , اولین روز هفته مهارت، از شرکت فرماندار البرزو بويين زهرا در سالن اجتماعات مرکز برادران البرز تشکر کرد و ضمن گرامیداشت هفته مهارت، این روز را به كاركنان اداره كل و مراكز ومدیران و مربیان آموزشگاه های آزاد تبریک گفت.
در ادامه فرازهایی از صحبتهای صمیمانه سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای را در همایش آموزشهای فنی وحرفه ای و کارآفرینی با مدیران و مربیان آموزشگاه های آزاد استان دنبال کنید:
بی شک ارتقای مهارت مردان و بانوان جامعه استانی، با دست توانا و یاری رسان مسئولین استان میسر خواهد شد و این همایش یادآور این تعامل و پیمان خواهد بود. مهندس جلیلوند با تشریح برنامه های در دست اقدام، عمده ترین طرح های سالجاری این اداره را ارتقای مهارت و توانمند سازی جوامع روستایی و اجرای طرح مادران کارآفرین پرور دانست و افزود: توانمندسازی جامعه روستایی یکی از هدفهای سالجاری آموزش فنی و حرفه ای استان است که برای جلوگیری از پراکنده کاری در زمینه ارتقای مهارت، اجرا خواهد شد. وی گفت: به همین منظور گروه هدف جامعه روستایی را در یک دهستان به صورت پایلوت در نظر گرفته ایم و با توجه به اطمینان از تحقق برنامه و نتایجی که از این طرح حاصل خواهد شد، اجرای آن را به سایر دهستانها نیز منتقل خواهیم کرد. وی بیان داشت: با تلاش موفقیت آمیزی که برای اخذ مجوز از سازمان داشته ایم، آموزشگاه های آزاد را تشویق خواهیم کرد با اخذ تایید از دهیاران، فضاهای مناسبی را در روستاها برای استقرار کارگاه سیار آموزشی در اختیار بگیرند و از آن جایی که قشر روستایی، توان پرداخت شهریه های مصوب دولتی دوره های آموزشی را ندارند، تخفیف شهریه شرکت در دوره های کارگاه های سیار را کمتر از 50درصد شهریه های مصوب کشوری در نظر گرفته و آن را به تصویب رسانده ایم تا زنان، مردان و جوانان روستا نیز از آموزش های فنی و حرفه ای بهره مند شوند. وی در ادامه با ذکر یکی دیگر از برنامه های در دست اجرای این اداره گفت: با راه اندازی طرح مادران کارآفرین پرور در سه ماهه دوم سالجاری، قصد داریم با رفتن به سوی خانواده ها و آموزش دادن به مادران که اولین مربیان هر انسانی هستند، بنیادی ترین برنامه را برای تغییر نگاه خانواده ها از الگوی اشتغال به سمت کارآفرینی تصحیح کنیم. وی افزود: آموزشهای این طرح با همکاری صدا و سیمای استان و در قالب پکیج ها ی آموزشی تصویری ارایه خواهد شد. مهندس جلیلوند این طرح را در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: طرح مادران کارآفرین پرور هنوز مراحل اولیه را می گذراند و جزییات آن به نشستی دیگر نیازمند است. وی در ادامه به اختصاص تمام ظرفیت های این اداره کل برای ارایه خدمات به دانشگاه ها در قالب قراردادهای خاص برای توانمندسازی فارغ التحصیلان پرداخت و گفت: با تمامی توان آموزشی، مالی و فنی برای مهارت آموزی به دانشجویان آماده هستیم.
وی در ادامه با اشاره به آموزش 2میلیون نفرساعت درسال توسط آموزشگاه های آزاد گفت: قریب 50% آموزشهای فنی و حرفه ای را 202 آموزشگاه آزاد فعال استان به عهده دارند. از همین رو بر آن شدیم برای حمایت از آموزشگاه های آزاد کم توان تر، یکی از مشکلات موجود آنان را که عدم توان رقابت با بخش خصوصی غیرمجاز است و به موازات آنان فعالیت مینماید را بررسی نماییم. به همین دلیل به عنوان متولی، وظیفه خود را در تقویت بنیه مالی آنان دانستیم و طرح حمایت مالی از آموزشگاه های آزاد را به استانداری که تمام دغدغه و برنامه هایش را نحوه اجرای اقتصاد مقاومتی اشغال کرده است، ارایه دادیم و قصد داریم مدیران آموزشگاه های آزاد را با داشتن شرایط، برای خرید تجهیزات و بالا بردن بنیه مالی و اخذ تسهیلات به بانکهای زیر مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی نماییم. وی خطاب به مدیرانش گفت: قدم بعدی برای سرپا نگه داشتن آموزشگاه های شما، آشنا کردن شما با صنعت است تا با انتقال آموزش های خود به این بخش، اقتدار سابق خود را بدست آورید و توانمند شوید زیرا توانمندسازی آموزشگاه های آزاد یکی از دغدغه های موکد در تمام جلسات ماست.
نظر دهید