شعار سال
جمعه 21 دی 1403
  • 1403/09/29 - 09:17
  • - تعداد بازدید: 11
  • - تعداد بازدیدکننده: 11
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با همکاری سفارت جمهوری اسلامی و خانه ی فرهنگ ایران در دهلی نو 11تا 17 دسامبر 2024

حضور موسس آموزشگاه آزاد شکلات قزوین در فستیوال آشپزی غذاهای ایرانی

به گزارش روابط عمومی مرکز خواهران آموزش فنی و حرفه ای قزوین؛ این فستیوال در دو گروه ۵ نفره اعم از آشپزهای ایرانی و هندی در دو‌تایم مختلف هریک بمدت یکساعت در محوطه ی بیرونی هتل اروس برگزار گردید بدین منظور تمهیدات لازم برای پخت و پز غذاهای انتخابی از سوی هتل فراهم شده بودد در قسمتی از این فضا میز متریال و‌ مواد مصرفی مورد نیاز از قبیل انواع گوشت ،مرغ ، ماهی ،میگو ،سبزیجات فراهم گردیده بود برای هریک از شرکت کنندگان در استیج های خود جعبه ای شامل انواع ادویه و روغن و کره و برنج و.. همچنین ظروف مناسب پخت و‌پز چیدمان و آماده شده بود هریک از شرکت کنندگان مسابقه به انتخاب خود میتوانستند با توجه به متریال موجود غذای خود را انتخاب و آنرا بپزند و به سلیقه ی خود سرو تزیین و ارائه نمایند غذای انتخابی من هویج پلو با مرغ یکی از غذاهای اصیل ایرانی بود هدف از برگزاری این فستیوال در واقع معرفی و شناساندن غذاهای ایرانی به هندی ها و ایجاد تعاملات هرچه بیشتر فرهنگی بین دوکشور می باشد این مسابقه توسط سه نفر از داوران ایرانی و هندی مورد قضاوت قرار گرفت و بسیار دوستانه برگزارشد بیشتر در جهت معرفی و شناساندن فرهنگ غذایی ایران و هند که هردو ریشه های فرهنگی مشترک دارند جذابیت استفاده ازادویه های متنوع همانند سبک‌و سیاق غذای هندی که می‌تواند علاوه بر حفظ اصالت ،طعم و مزه متنوعی به‌انواع غذاهای ایرانی بدهد در این فستیوال سفیر ایران دکتر ایرج الهی ، معاون سفیر ایران دکتر حسینی ، دمتر اسفندیاری کاردار سفارت ایران در هند ،سفیر هلند ، رئیس گروه انجمن جراحان هند، معاون سفیر آفریقای جنوبی و سفرا و نمایندگان 20 کشور بعنوان مهمان حضور داشتند

  • گروه خبری : اداره کل,آخرین اخبار,اخبار استان
  • کد خبر : 118520
کلمات کلیدی
روابط عمومی  اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین
خبرنگار

روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین