برگزاری ائین اختتامیه دوره کباب های ایرانی ,ملل و ترکی از قصابی تا میز شام
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین ؛ جمعه عصر ۳۰ تیر ماه آئین اختتامیه دوره کباب های ایرانی ، ملل و ترکی با آموزش بیش از ۴۰ نوع کباب
برگزاری ائین اختتامیه دوره کباب های ایرانی ,ملل و ترکی از قصابی تا میز شام
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین ؛ جمعه عصر ۳۰ تیر ماه آئین اختتامیه دوره کباب های ایرانی ، ملل و ترکی با آموزش بیش از ۴۰ نوع کباب و شناخت اصول کار در آشپزخانه و آشنایی با ابزار شناخت مواد اولیه توسط« آموزشگاه مزه» با حضور علی طاهرخانی سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین ، شف همایون مربی ترکیه ایی ، سرکار خانم گل آور ، سرکار خانم نوروزی نژاد و روسای مراکز آموزش فنی و حرفه ای برادران البرز و خواهران قزوین در سالن غذاخوری مرکز برادران البرز برگزار شد .
با ما همراه باشید:
نظر دهید