نشست خبری سرپرست اداره کل فنی و حرفه ای استان قزوین با خبرگزاریها و هفته نامه ها؛
آموزش در فنی و حرفه ای لایه ای از اجرای اقتصاد مقاومتی است که منجر به اقتصاد معیشتی میشود.
مهندس جلیلوند در نشست خبری با خبرگزاری های استان ، ابعاد تازه ای از سیاستها و برنامه های پیش روی این اداره کل را در زمینه اقتصاد مقاومتی تشریح کرد. وی گفت: مهارت، سپس کارآفرینی و در نهایت کسب و کار حاصل از آموزشهای فنی و حرفه ای می تواند به موازات تسهیلات بانکی، برای مقاوم سازی و ترمیم ساختار اقتصادی ، پدافندی و حتی بیش از آن عمل کند.
وی در پاسخ به میزان به روز بودن تجهیزات کارگاهی در آموزشهای فنی و حرفه ای گفت: ما در حوزه تجهیزات کارگاهی تعدادی از رشته هایمان مطابق با استانداردهای بازار کار حرکت می کنیم و با رویکردی که سازمان آموزشی ما در پیش گرفته است، امیدواریم در سالجاری بتوانیم 70 تا75% از بقیه کارگاه ها را بروز رسانی کنیم. مهندس جلیلوند اظهارکرد: از آنجایی که دکتر همتی استاندار محترم قزوین، آموزشهای فنی و حرفه ای را موتور محرک همه فعالیتها می دانند، این ادعا نخواهد بود که بگوییم استراتژی مطلوبی که فنی و حرفه ای با خود می آورد، تنها پدافندی نیست بلکه نوعی از اقتصاد مقاومتی است که مشتمل بر کارآفرینی ، ریسک پذیری، نوآوری و شخصیت فرد را شکل می دهد و ما برای رسیدن به اقتصاد پایدار، باید به ریسک پذیری و نوآوری افراد به موازات تاثیر اخذ تسهیلات بانکی به آنان نیز توجه کنیم.
وی در تفاوت ارایه وامهای خود اشتغالی و وامهای داده شده به افراد مستقل گفت: برای فنی و حرفه ای ارایه تسهیلات بانکی به افراد پشتیبان در الویت بیشتری نسبت به افراد مستقل وام گیرنده وجود دارد. زیرا فرد پشتیبان صاحب کارگاه است و افراد ماهر و با تجربه دارای گواهینامه مهارت را دور هم جمع می کند و متعهد می شود تیم کارگاهی خود را تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دهد. وی تاکید کرد مسیر نظارتی عملکرد پشتیبان کارگاه به گونه ایست که وام از مسیر اشتغال زایی کارگاه خارج نشود. سپس وی در پایان عملکرد آموزشی سه ماه اول سالجاری اداره کل در بخشهای مراکز ثابت دولتی، بخش خصوصی، زندان، سیار روستایی، صنایع و صنوف وپادگان را به تفصیل ارایه داد. Jqr.6m11.950506
نظر دهید