معاون وزير و رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشورتأكيد كرد:توسعه آموزش های فنی و حرفه ای در برنامه های صندوق توسعه ملی؛
معاون وزير و رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور خواستار توسعه آموزش های فنی و حرفه ای در برنامه های صندوق توسعه ملی کشور شد.
به گزارش پيك مهارت آنلاين، به نقل از روابط عمومي سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور، محمد امين سازگار نژاد، در نشستی كه با حضور سيدصفدر حسيني رييس صندوق توسعه ملی كشور برگزار شد، بيان داشت: برنامه هاي توسعه در كشور محور فعاليتهاي سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور خواهد بود.
وي در ادامه تأكيد كرد: اين سازمان در برنامه هاي جديد كاري خود تلاش مي كند تا آموزش هاي فني و حرفه اي را به نحوي برنامه ريزي و اجرا نمايد كه در مسير توسعه همه جانبه كشور قرار گيرد.
رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور بيان كرد: آموزش هاي مهارتي بايد در مسير استراتژي توسعه صنعتي كشور برنامه ريزي شود به طوري كه بتواند يكي از موتورهاي متحرك ارتقاي بهره وري صنعت كشور باشد .
سازگارنژاد افزود: در مسير اقتصاد مقاومتی و برنامه هاي توسعه اقتصادي نيز آموزش هاي فني و حرفه اي بايد سهم خود را در اين برنامه ها تدوين و اجرايي كند.
وی بيان داشت: یکی از مهم ترین راه های نقش آفرینی نیروی انسانی در توسعه کشور ، برنامه ريزي دقیق، منسجم و کارا براي مهارت آموزی نيروي انساني بر اساس نیاز های بازار کار کشور است بطوری که اشتغال را مبنی بر مهارت آموزی و تجهیز منابع انسانی به آموزش و مهارت پیش ببریم.
سازگارنژاد افزود: در صورتي كه آموزش های فنی و حرفه ای مبتنی بر برنامه های توسعه باشد، می توانیم همکاری خوبی را در استفاده و بهره وری منابع صندوق توسعه ملی داشته باشیم .
رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور بيان داشت: درخواست ما از صندوق توسعه ملی اين است که در تمام برنامه هايی آن صندوق در توسعه کشور مشاركت مي كند، نقش آموزش مهارتی نیروی انسانی را در نظر بگیرد .
در ادامه سید صفدر حسینی رييس صندوق توسعه ملی كشور، نقش آموزش های فنی و حرفه ای را در انعطاف بازار کار مهم دانست.
وي تاکید کرد : در حوزه مهارت آموزي با كشورهاي توسعه يافته فاصله داريم و نیاز هست در مسیر توسعه به سمت استانداردسازی آموزش های فنی و حرفه ای بر اساس استانداردهای جهانی حركت كنيم.
حسيني افزود: ارتباط بین آموزش ، صنعت و نیروی انسانی در راستای توسعه صنعتی از اهميت بالايي برخوردار است .
وي گفت: كارجويي در كشور بايد يك مدل كلان داشته و بخش آموزش هاي مهارتي مي تواند هزينه هاي اشتغال را كاهش دهد و كيفيت كار بسيار مهم است تا بتوانيم به اشتغال پايدار برسيم.
حسيني تأكيد كرد: مهارت بعنوان كليد اصلي توسعه، ثروت آفرين است و از سوي ديگر مهارت به نيروي انساني انگيزه مي دهد. فردي كه مهارت هاي لازم را دارد نسبت به ساير افراد برتري داشته و در اقتصاد كشور نقش آفريني مي كند.
مدیرعامل صندوق توسعه ملی كشور ادامه داد: راه حل توسعه اقتصادي و كاهش بيكاري توجه به آموزش هاي فني و حرفه اي و شرط اقتصاد فعال و موثر اشتغال معطوف به مهارت مي باشد.
حسيني تاكيد كرد: راه حل اشتغال دولت نيست بلكه سرمايه گذاري بخش خصوصي و مشاركت در مهارت آموزي نيروي انساني بسيار مهم است چراكه بخش خصوصي به مهارت ها و نقش آن در توليد آگاه است .
حسيني در خاتمه ابراز اميدواري كرد كه در دوره جديد مديريت سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور، چالش نيروي انساني كشور كه همان نداشتن مهارت لازم است، مديريت شود.
نظر دهید